Popa bătăuş. Preotul din Unguraş l-a luat la pumni pe un ungur VIDEO

Popa bătăuş. Preotul din Unguraş l-a luat la pumni pe un ungur VIDEO
Preotul ortodox din localitatea Unguraş a ajuns la poliţie încătuşat după ce şi-a bătut un consătean cu pumnii şi picioarele în timp ce se întorcea de la un botez, rupt de beat.

Tânărul de 19 ani a povestit pentru dejeanul.ro că totul s-a întamplat duminică seara, înainte de miezul nopţii, când se întorcea spre casă de la barul din sat. Pe drum s-a întâlnit cu preotul Nicolae Scrob, din Unguraş, care se întorcea de la un botez împreună cu mai mulţi prieteni. Băiatul bătut spune că "slujitorul Domnului" cânta din toţi plămânii "Noi suntem români". L-a văzut pe marginea drumului şi a sărit la gâtul lui, pe motiv că "nu ar fi român". L-a pus la pământ şi a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele. Norocul tânărului de 19 ani a fost că, la scurt timp, prin zonă a trecut o ambulanţă şi un echipaj de poliţie care se întorceau de la un alt caz. Atât poliţiştii, cât şi echipajul ambulanţei au oprit pentru a vedea ce se întâmplă. Oamenii legii au fost nevoiţi să îi pună cătuşe preotului recalcitrant.

Victima a fost transportată la spital cu ambulanţa. A refuzat internarea, fiind rănit la cap şi în zona spatelui, dar a mers la sediul poliţiei, unde a depus plângere împotriva preotului.

În curtea spitalului, preotul i-a ameninţat pe poliţişti că le va face "slujbe negre" şi se va alege praful de ei. După aceea a început să cânte melodii bisericeşti.

 

Etichete
Comenteaza