Porc mistreţ, ajuns în curtea unui clujean. Vânătorii, pregătiţi să-l împuşte VIDEO

Porc mistreţ, ajuns în curtea unui clujean. Vânătorii, pregătiţi să-l împuşte  VIDEO
Poliția Locală, Jandarmeria, o echipă de vânători, dar și o asociație care luptă pentru protecția animalelor au fost alertate după ce un porc mistreţ a pătruns în curtea unei familii, în apropiere de centrul oraşului.

Panică în această dimineață, la doi pași de centrul municipiului Dej, în apropierea intersecției străzilor Țibleșului cu Eroilor, după ce un mistreț și-a făcut apariția în zonă. Cei care s-au trezit cu animalul în curte au sunat speriați la 112, iar Poliția Locală, Jandarmeria, o echipă de vânători, dar și o asociație care luptă pentru protecția animalelor, l-au urmarit, în încercarea de a-l captura, scrie dej24.ro.

Nu se știe cum a ajuns animalul atât de aproape de centrul oraşului, o variantă luată în calcul de autorități fiind cea în care animalul, speriat probabil, a coborât din pădure, a urmat cursul râului Valea Salcă, ajungând ulterior în curtea familiei din Dej.

După ce s-au chinuit zeci de minute să-l captureze, vânătorii au luat în calcul inclusiv împușcarea acestuia, pentru a nu produce vătămări corporale celor care ar fi dat nas în nas cu fiara.

În cele din urmă, animalul a fost prins, iar vânătorii l-au urcat într-o mașină de teren, urmând să-l elibereze într-o pădure din apropierea localității Șigău.

 

Comenteaza