Povestea câinelui salvat din apele Someşului a ajuns peste hotare. Clipul are peste 1 milion de vizualizări VIDEO

Povestea câinelui salvat din apele Someşului a ajuns peste hotare. Clipul are peste 1 milion de vizualizări VIDEO
Povestea câinelui salvat din apele râului Someşul Mic, în zona barajului din localitatea clujeană Mănăstirea, a ajuns peste hotare: mai exact în America şi în Marea Britanie, pe un celebru site de photo-entertainment şi în "paginile" electronice a două prestigioase publicaţii de media.

Clipul a fost postat, ieri, pe site-ul The Chive cu titlul "Dog can't contain joy after being rescued from water (Video)" (n.red. un câine nu-şi poate stăpâni fericirea după ce a fost salvat din apă), iar până în prezent a strâns 164 de like-uri, 8 tweet-uri şi 82 de comentarii.

Ştirea celor de la dejeanul.ro a fost preluată şi de presa locală şi de cea centrală sau distribuită pe site-urile de socializare, clipul oficial încărcat pe youtube strângând până în prezent 1.279.416 de vizualizări şi 573 de comentarii, în doar cinci zile.

"Au şi câinii eroii lor. Asta se poate spune, după ce un tânăr de 25 de ani din Mănăstirea s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit pentru a salva viata unei căţeluşe ajunse în apele râului Someşul Mic, în zona barajului din localitate... Ajunsă cu lăbuţele pe pământ, căţeluşa, extrem de bucuroasă, s-a întors pentru a le mulţumi celor care au salvat-o", scrie dejeanul.ro

UPDATE: Ştirea a fost preluată şi de prestigioasa publicaţie americană The Huffington Post, cu titlul "Rescued Dog Shows Gratitude After It's Pulled From Icy Canal (VIDEO)" (un câine salvat din apele îngheţate ale unui canal îşi arată recunoştinţa, n. red.). Şi această postare a strâns 9.000 de like-uri, a fost distribuită de 1.832 de ori, a avut 94 de tweet-uri şi 184 de comentarii.

UPDATE: În Europa, ştirea a ajuns în ziarul online Dailymail.co.uk , cu titlul "Thank you so much for saving me! Terrified pup trapped in icy river shows his boundless gratitude to man who came to his rescue" (n.red. Mulţumesc mult că m-ai salvat! Un căţeluş speriat, prin în apele reci ale unui râu, îşi arată recunoştinţa faţă de bărbatul care l-a salvat). Şi această postare a fost share-uită de 2.500 de ori şi a strâns 80 de comentarii.

 

 

Comenteaza