Povestea care a oripilat Clujul: mama care şi-a lăsat bebeluşul pradă şobolanilor VIDEO

Povestea care a oripilat Clujul: mama care şi-a lăsat bebeluşul pradă şobolanilor VIDEO
O mamă de numai 19 ani a încercat să-şi omoare copilul. După o tentativă ratată de a-l sufoca, ea l-a lăsat pradă şobolanilor. Totul s-a întâmplat în comunitatea de romi de la Pata Rât.

O tânără mamă de numai 19 ani a încercat să își omoare copilașul de numai trei săptămâni. A vrut să îl sufoce cu mai multe plăpumi, iar când nu a fost lăsată de soț să își ducă planul la bun sfârșit , și-a aruncat bebelușul la groapă de gunoi a Clujului, unde șobolanii au mușcat micuţul de nas.

Tot scandalul a început de la gelozia femeii, care a încercat să se răzbune astfel pe concubinul ei.

Soacra tinerei este foc și pară. "Copilul vomită, era mușcat de şobolani. Am întrebat-o: Tu fată, de ce ai făcut așa cu copilul? Da, nu am făcut! Atâta mi-a răspuns. Da nu am făcut! Dar martori sunt", a spus femeia.

Toată scenă s-a petrecut sub ochii unui tânăr, Strugurel. Băiatul locuia în aceeași baracă în care mamă a vrut să își omoare bebelușul. Acesta a povestit pentru ziuadecj.ro ce s-a petrecut aseară.

"Ea a luat plapumele, de nervi a zis că omoară copilul că să îl bage pe soțul ei în pușcărie. Atunci soțul ei i-a dat. Cum să omoare copilul în față lui? A bătut-o", a relatat Strugurel.

Vedeţi imagini de la Pata Rât în materialul video, precum şi reacţii de la ambulanţă şi poliţie.

Comenteaza