Povestea cățelului din Cluj plimbat în cărucior

Povestea cățelului din Cluj plimbat în cărucior
| Foto: Dan Bodea

O imagine care surprinde un cățel plimbat într-un cărucior de copii prin centrul orașului a devenit virală pe internet.

Cei care au văzut fotografia au oferit detalii și explicații despre situația câinelui. Animalul a suferit un accident, în urma căruia a rămas cu probleme la unul dintre picioare. Totuși, proprietarul se comportă cu el ca și cu un prieten și îl scoate în continuare la plimbare, într-un cărucior de copii.

“Din păcate chiar este bolnav cățelul. A suferit anul trecut un accident de mașină datorită căruia a avut o fractură deschisă la un membru posterior și probleme articulare la membrul anterior de pe aceiași parte.

De atunci stăpânul îl poartă mai mereu în cărucior. Este un OM în adevăratul sens al cuvântului, și-a luat de-a dreptul pâinea de la gură pentru cățelul lui, pe care îl vede ca pe cel mai bun prieten al dânsului. E un om special și cățelul pe masură”, a dezvăluit unul dintre oamenii care au văzut imaginea.  

“Cățelul e de pe Dorobanților. Ăla e stăpânul și stă la 2 numere distanță de mine. Astă vară îl vedeam o dată la 2-3 zile cum își făcea rondul (câinele). E și bătrân saracul, dar e cuminte și blând”, a menționat o altă persoană.

Comenteaza