Povestea fetiței care i-a cerut un telefon cu împrumut primarului pentru a participa la cursurile online

Povestea fetiței care i-a cerut un telefon cu împrumut primarului  pentru a participa la cursurile online

Fetița din Șuletea i-a scris primarului să-i împrumute un telefon sau să-i ia unul în rate, pe care ar fi urmat să-l plătească din propria alocație.

Primarul din Șuletea, județul Vaslui, a spus că, după ce a mediatizat scrisoarea fetiței primita pe messenger, tot mai mulți copii sărmani din localitate primesc telefoane sau tablete.

„Fetița este eroul comunei noastre. Datorită ei, foarte mulți copii nevoiași vor fi ajutați. Eu nu voi face niciun tabel, o să rog fiecare diriginte sau fiecare învățător să stabilească cui îi vor da aceste mijloace de comunicare. Numai astăzi au venit 5-7 tablete și vreo 6 telefoane. Au ajuns prin curier, prin Poșta Română. Sunt bucuros că românul este solidar, răspunde la nevoile celor mai necăjiți”, a declarat Ciprian Robert Tamaș, primarul din Șuletea.

„Sunt oameni din afara granițelor țării, din Germania. Chiar astăzi am fost sunat din Australia de oameni care spuneau că au toată încrederea să trimită niște bani. În plus, o companie va asigura 37 de telefoane. Vor sponsoriza, cu internet, cu abonament, cu tot”, a mai spus primarul. Numai la școala din Șuletea sunt circa 30 de elevi care n-au telefoane sau tablete.

"DAA! Răspunsul meu este afirmativ, îți voi da un telefon în stare perfectă de funcționare pentru a-ți face temele la timp, copil minunat!

Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiță, elevă a școlii noastre! Pur și simplu mi-au dat lacrimile! Am vorbit dimineață cu directorul scolii și mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situație! Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacționa cu cadrele didactice online!"

https://www.facebook.com/ciprianrobert/posts/3240801662617259

Povestea fetiței care i-a cerut un telefon cu împrumut primarului  pentru a participa la cursurile online

 

Comenteaza