Foto Poze spectaculoase de la Cupa României la Obstacole, care are loc la Salina Equines

Cupa României la Obstacole, cea mai importantă competiție din calendarul național, are loc în acest weekend la Salina Equines din Turda.

Vineri au fost finalele de Juniori ale Cupei României, 130 cm înălțime. Clasamentul final o arată pe primul loc pe Maria Ghinfuscu calul Lord Leo 18Z, locul II a fost ocupat de Emma Butuca cu calul Campino, iar locul III i-a revenit Sofiei Semenof cu calul Atreju

Astăzi, la Salina Equines se desfășoară finalele de Copii, Amazoane și Echipe Seniori.

Cupa României la Obstacole are loc la Turda, în perioada 24-27 iunie, în centrul de echitație Salina Equines din cadrul noului complex turistic "Biniște și cai". La startul competiției s-au aliniat 110 cupluri, cai și sportivi, care se vor întrece pe parcursul a 4 zile. Probele încep dimineața, la ora 8:30, și se desfăsoară pana în jurul orei 18, în toate cele patru zile de concurs.

Cupa României la Obstacole de la Turda este cea mai importantă din calendarul competițional din 2021 și este detinată atât amatorilor, cât și sportivilor de performanță de toate vârstele: juniori, seniori și echipe seniori.

Competiția este găzduită de cel mai modern complex ecvestru din România, care oferă condiții excelente pentru echitație, dar și posibilități de cazare ultra moderne, piscină, SPA și un restaurant de top care, împreună cu terenurile de călarie interioare și exterioare, formeaza "Biniște si Cai", un brand nou și premium pe piața ospitalității clujene.

 

Comenteaza