Jandarmul implicat într-o altercație în incinta stadionului “Cluj Arena”, la UNTOLD, se afla în timpul liber

Jandarmul implicat într-o altercație în incinta stadionului “Cluj Arena”, la UNTOLD, se afla în timpul liber
| Foto: Sergiu Razvan - https://www.facebook.com/sergiu.razvan.16

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca a transmis, într-un comunicat de presă, următoarele PRECIZĂRI cu privire la implicarea unui jandarm, aflat în timpul liber, într-o altercație în incinta stadionului “Cluj Arena” la festivalul UNTOLD. 

”Cu privire la implicarea unui jandarm, aflat în timpul liber, într-o altercație în incinta stadionului “Cluj Arena”, facem următoarele precizări:

În această dimineață, în jurul orei 03:00, a avut loc o altercație verbală între un participant la festival și un agent de pază. Ulterior, participantul la festival a fost scos în afara Arenei, de către agenții de pază.

Imediat după producerea evenimentului, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber.

Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, precizăm faptul că, în cursul acestei zile, jandarmul, aflat în timpul liber, a depus plângere prealabilă, cu privire la acest incident, la IPJ Cluj.

Facem precizarea că, în spațiul public, au fost difuzate imagini cu o altă altercație, din interiorul festivalului, pentru care, deja, la nivelul IPJ Cluj au fost demarate verificări din oficiu.

Foarte important de menționat este faptul că sunt două incidente distincte”, a transmis duminică seara Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca. 

Comenteaza