Premierul i-a cinstit cu bere pe muncitorii de la "breteaua" centurii VIDEO

Premierul i-a cinstit cu bere pe muncitorii de la
Motivul "cinstei": ei au terminat mai repede centura, care are doar o bandă pe fiecare sens.

Premierul Emil Boc i-a cinstit cu bere pe muncitorii care lucrau la centura de ocolire a Clujului, astăzi, pentru că aceştia ar fi terminat mai repede decât data oficială, 10 noiembrie. "Sunt un om de cuvânt. Dacă ei se ţin de cuvânt, şi eu mă ţin de cuvânt. Le-am spus că le dau câte o bere dacă termină mai repede", a spus Boc, cu o ladă de bere în braţe. "E producţie românească, de la Cluj. Ba nu de la Cluj", a spus Boc, când s-a uitat pe eticheta sticlei de bere. E vorba de bere Ursus, două lăzi. Berea despre care Boc spune că e de la Cluj e produsă de fapt în Buzău, după ce fabrica de la Cluj a fost închisă în urmă cu un an.

De fapt, muncitorii care lucrau astăzi erau doar cei care se ocupau de "by-pass-ul" centurii, o porţiune problematică de doi kilometri, unde se înregistrează alunecări de teren. Centura va fi terminată în totalitate abia peste 6 luni, când se va finaliza şi acest tronson.

Oricum, Emil Boc s-a declarat mulţumit de lucrări, deşi acestea costurile au crescut de două ori faţă de estimările iniţiale.

Centura are doar o singură bandă pe sens, doar în unele porţiuni fiind câte două. Şi cealaltă centură de ocolire a Clujului, Bulevardul Muncii - Apahida, are tot câte o bandă pe sens, însă în restul ţărilor europene, dar şi în cazul altor oraşe din România, cum sunt Sibiu şi Piteşti, centurile au câte două benzi pe sens.

Premierul Emil Boc a inaugurat astăzi centura de ocolire Vâlcele - Apahida, la cinci ani de la demararea lucrărilor, împreună cu ministrul transporturilor, Anca Boagiu, şi cu mai multe oficialităţi ale PDL din Cluj.

 

 

 

Comenteaza