Preşedintele interimar, invitat diseară la Realitatea TV

Preşedintele interimar, invitat diseară la Realitatea TV
Preşedintele interimar Crin Antonescu este invitatul serii la Realitatea TV de la ora 21, la emisiunea moderată de jurnalistul ZIUA de CLUJ Rareş Bogdan.

Consiliul Superior al Magistraturii a criticat, joi, în cadrul unui comunicat remis presei, declaraţiile preşedintelui interimar Crin Antonescu. Acesta îi ceruse explicaţii publice procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, pentru anchetele efectuate de procurori, pe tema fraudelor de la referendum, titrează realitatea.net.

Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, a declarat că atât Traian Băsescu, cât şi Crin Antonescu au impresia că ministrul Justiţiei are puteri mai mari decât în realitate şi a explicat că el nu este şeful procurorilor, dar că îşi va exprima opinia în cadrul şedinţei CSM.

Crin Antonescu vine în această seară la Realitatea TV. Află cum îi apără preşedintele interimar cei pe milioanele de români care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, dar si pe cei care nu au votat la referendum, ce crede Crin Antonescu despre coabitarea cu cei mai înverşunaţi adversari şi despre înteţirea intrigilor în aşteptarea deznodământului referendumului sunt câteva dintre întrebările la care va răspunde preşedintele interimar în emisiunea moderată de Rareş Bogdan.

 

Comenteaza