Foto Președintele Senatului, în vizită la Prefectura Cluj. Ce s-a discutat

Președintele Senatului României, Anca Dragu și secretarul de stat, Irina Alexe, au fost, vineri, într-o vizită de lucru la sediul Prefecturii Cluj.

„Domnul prefect Tasnádi István-Szilárd, împreună cu doamna subprefect Camelia Sălcudean au primit, vineri, în prima parte a zilei, vizita doamnei Irina Alexe, secretar de stat în cadrul MAI, coordonator în relația cu instituțiile prefectului, care a avut o întâlnire de lucru cu șefii departamentelor din cadrul instituției, pentru a discuta cu privire la dificultățile cu care aceștia se confruntă, cât și propunerile pentru soluționarea acestora.

În a doua parte a zilei, a fost prezentă la Instituția Prefectului - Județul Cluj, doamna Președinte al Senatului, Dragu Anca Dana. În cadrul acestei întâlniri s-au discutat aspecte de ordin normativ, în vederea îmbunătățirii legislației, dificultățile cu care instituția se confruntă în ceea ce privește ocuparea postului vacant de Secretar General, cât și implementarea unor măsuri privind digitalizarea activității autorităților publice.

Atât Instituția Prefectului, cât și doamna Președinte al Senatului, Dragu Anca Dana, respectiv doamna secretar de stat, Irina Alexe, colaborează în mod activ, astfel încât, rezultatele să fie atât în favoarea instituțiilor, cât și a cetățenilor”, au transmis reprezentanții Prefecturii Cluj.

Comenteaza