Preşedintele şi locţiitorul unei secţii de votare din Unguraş s-au răsturnat cu maşina

Preşedintele şi locţiitorul unei secţii de votare din Unguraş s-au răsturnat cu maşina
Preşedintele şi locţiitorul unei secţii de votare din localitatea clujeană Unguraş s-au răsturant cu maşina , în această dimineaţă, în timp ce mergeau să deschidă secţia.

Surse din poliţie au declarat pentru ziuadecj.ro că accidentul a fost unul uşor. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a acordat primul ajutor, dar cei doi au putut să meargă mai departe şi să deschidă secţia de votare.

UPDATE: "La ora 05.45, s-a produs un accident rutier uşor pe raza localităţii Nireş, comuna Mica, în următoarele împrejurări: Şoferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza la condiţiile de deplasare, a derapat şi a acroşat un stâlp de pe marginea carosabilului. Cei patru pasageri au primiT îngrijiri medicale la locul evenimentului, fără a fi necesar trasportul la spital. Persoanele aflate în autoutilitară sunt preşedinţi şi locţiitori de la Secţiile de votare din Batin şi Unguraş. Acest incident nu a afectat procesul electoral, cele două secţii de votare fiind deschise la ora 07.00, conform prevederilor legale", trabsmite IPJ Cluj.

Citeşte aici toate ştirile despre alegerile parlamentare la Cluj

Comenteaza