Prima nuntă online în pandemie, din România. Cum s-a desfășurat

Prima nuntă online în pandemie, din România. Cum s-a desfășurat
| Foto: Pixabay

Prima nuntă online s-a desfășurat fără dar, rochii sofisticate sau tort cu artificii.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

A durat nouă ore şi a avut sute de invitaţi din toate colţurile lumii. Andreea şi Dragoş sunt proaspeţii miri care au trecut peste toate restricţiile şi au ales să-şi facă nunta pe internet.

"Vom încerca să comunicăm cu voi şi în limba engleză şi în limba română. Dacă ceva este neclar, vă rugăm să ne scrieţi".

 Sunt ultimele pregătiri înainte de nunta online. Dragoş şi Andreea au făcut acest pas fără să mai fie constrânşi de restricţii. Şi-au pregătit în sufragerie propriul studio, o cameră de filmat şi lumini.

În loc de restaurant, nunta a fost găzduită de o platformă de videocall, iar la eveniment au participat 400 de persoane, inclusiv din alte state.

Andreea: Pe Facebook sunt undeva aproape de 200 de persoane care participă. Nu sunt restricţii, nimeni nu e nevoit să se îmbrace frumos, eu am ales asta, nu e nevoie de dar! Sunt mulţi oameni care se vor conecta în perioade diferite ale zilei. Sunt oameni dragi care s-au conectat imediat, oameni dragi care se vor conecta mai târziu. Îi aşteptăm pe fiecare cu mare drag!

Dragoş: Dacă tot e să fie nuntă în pandemie, să fie nuntă online. De ce să tot amânăm? De ce să nu o facem? M-am trezit azi de dimineaţă lânga Andreea şi a fost aşa frumos. Mi-am dat seama că e mai frumos decât înainte, când nu eram căsătoriţi! Am vrut să facem o nuntă cu cromă, ecrane, schimbări de ecrane, imagini cu noi.

Iar urările au curs neîncetat pe internet.

Unul dintre invitaţii virtuali le-a făcut şi un tur al oraşului său natal: "Bună Andreea şi Dragoş! Vă urez tot ce e mai bun de ziua nunţii voastre! Acum mergem spre un templu budist. Cu toţii vă rog să vă alăturaţi pentru această rugăciune! Acum, mariajul prosper e garantat de Dumnezeu", potrivit observatornews.ro


 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza