"Vrem să respirăm, nu să ne mascăm". Primul protest anti mască în şcoli la Cluj-Napoca

"Vrem să respirăm, nu să ne mascăm". Primul protest anti mască în şcoli la Cluj-Napoca
| Foto: Cluj24

Nici nu a început bine şcoala, că s-au găsit câteva zeci de persoane care să organizeze un protest împotriva purtării măștilor de protecție în școli de către elevi. "Vrem să respirăm, nu să ne mascăm", scria pe pancartele protestatarilor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Protestul a avut loc în fața Monumentului Memorandiștilor din Cluj-Napoca, în cursul zilei de luni, 14 septembrie. Protestatarii aveau asupra lor pancarte cu mesaje împotriva purtării măștilor de protecție.

Aceştia și-au exprimat deschis nemulţumirea față de măsurile impuse de autorități cu privire la purtarea de către elevi a măştilor de protecţie în şcoli.

„Copiii nu pot să facă muzică, nu pot să facă sport decât în anumite condiții. Ei trebuie să poarte mască obligatoriu până și în timpul recreațiilor. Doar într-o mică parte din ora de educație fizică li se dă voie să-și scoată masca”, a declarat un protestatar, scrie Cluj24.

Acesta reclamă faptul că profesorii, directorii de școli și părinții sunt nevoiți să se comporte precum niște polițiști față de proprii lor copii și elevi. Cei mici nu vor putea astfel să se bucure de mersul la școală, având o stare de crispare, frică și claustare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza