Primăria plătește 100.000 de euro pentru meciul de Fed Cup România-Rusia. Simona Halep nu va juca însă

Primăria plătește 100.000 de euro pentru meciul de Fed Cup România-Rusia. Simona Halep nu va juca însă
| Foto: foto facebook.com/romaniafedcup

Primăria Cluj-Napoca va contribui cu 475.000 de lei la organizarea meciului de tenis din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, în februarie 2020.

Meciul va avea loc între echipele României și Rusiei între 7-8 februarie.

Suma reprezintă mai multe de jumătate din bugetul total necesar pentru organizarea evenimentului, adică 827.000 de lei, eveniment organizat în parteneriat cu Federația Română de Tenis.

Consilierii locali vor decide la ședința din 10 ianuarie dacă sunt de acord cu alocarea acestei sume de la bugetul local.

Întâlnirea România – Rusia din cadrul Fed Cup se va disputa în Sala Polivalentă, iar învingătoarea se va califica la turneul final al Fed Cup, ce va avea loc în luna aprilie la Budapesta.

Din echipa României va lipsi Simona Halep, care a anunțat că se va concentra pe Jocurile Olimpice de la Tokyo. Eligibile sunt însă Ana Bogdan (locul 98), Irina Begu (102), Mihaela Buzărnescu (113), Patricia Țig (114) și Monica Niculescu (118).

Pentru reprezentiva Rusiei ar putea evolua jucătoarele Anastasia Pavlyuchenkova (locul 31 WTA), Ekaterina Aleksandrova (35), Svetlana Kuznețova (53) sau Daria Kasatkina (70).

Comenteaza