Video Primarul Boc îi invită pe clujeni la Zilele Recoltei: „Este o ocazie extraordinară să vă faceți proviziile”

Primarul Boc îi invită pe clujeni la Zilele Recoltei: „Este o ocazie extraordinară să vă faceți proviziile”
| Foto: captură video

Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, împreună cu Asociața Produs de Cluj organizează cea de-a XI-a ediție a evenimentului Zilele Recoltei la Cluj Napoca, între 22 și 24 septembrie 2023.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a dat, sâmbătă, o „tură” pe la evenimentul organizat pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. 

Bună ziua, dragi clujeni! Dacă e sâmbătă, atunci e de mers la piață. Vă invit astăzi și mâine la Zilele Recoltei. Dacă nu v-ați făcut încă proviziile pentru iarnă, este o ocazie extraordinară acum, aici, la Cluj. De la legumele celebrele de la Jucu, la cartofii de la Râșca, toate le găsim aici. Sunt peste 120 de producători care vând orice este necesar pentru perioada de toamnă-iarnă. De asemenea, ne susținem economica locală prin sprijinirea producătorilor locali”, a afirmat Emil Boc.

Zilele Recoltei 2023 adună aproximativ 120 de mici întreprinzători și fermieri clujeni care vor prezenta celor interesați fructe și legume de sezon provenite din fermele clujene, de la cartofii de Râșca, la ceapa de Mihai Viteazul și legumele de Jucu. Pe lângă legume și fructe, clujenii vor avea ocazia sa cumpere diverse produse de sezon (must, zacuscă, dulcețuri etc), produse tradiționale, produse de artizanat și bijuterii realizate manual de meșterii populari.

Atmosfera va fi întreținută de artiși consacrați și ansambluri de dansuri populare, iar cei mici vor avea la dispoziție un parc de distracții.

Comenteaza