Primarul Boc merge la Untold! Mesaj către festivalieri: „Vin în cel mai sigur loc din România” / Ce artiști preferați are

Primarul Boc merge la Untold! Mesaj către festivalieri: „Vin în cel mai sigur loc din România” / Ce artiști preferați are
| Foto: arhiva

UNTOLD, cel mai mare festival din România și unul dintre cele mai mari din întreaga lume, își deschide porțile astăzi. Primarul Clujului este de obicei nelipsit de la evenimentele importante din oraș și nici de această dată nu va face o execpție.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că va participa și la ediția din acest a festivalului, precizând că va încerca să stea cât de mult poate, dar va ține totuși cont că vineri și luni sunt zile lucrătoare.

Încă nu mi-am luat brățara de acces. Cu siguranță o să fiu prezent în dublă calitate: atât ca spectator, dar și de primar, pentru că împreună cu colegii mei coordonăm dispozitivul central de desfășurare a evenimentului. Cei care vin la festival vreau să știe că vin în cel mai sigur oraș din România, vin la cel mai sigur festival. Numai în siguranță poți să ai posibilitatea să te distrezi, să te simți bine într-o manieră civilizată și europeană.

Eu am numărat într-un an participanții din străinătate, am stat să număr steagurile și am ajuns la vreo 60. Este ceva extraordinar. Acest festival are o anvergură europeană, chiar mondială. Și România poate sta pe harta festivalurilor de succes. De asemenea, este un lucru extraordinar să-i vezi pe acești tineri împreună. Muzica oferă acest limbaj universal de conectivitate a oamenilor. Ei vor clădi viitorul și vor conduce lumea”, a afirmat, la un post local de radio, Emil Boc.

Ce artiști favoriți are primarul Clujului

„Am și eu favoriții mei. În prima zi aștept să o văd pe Irina Rimes. Este de-a noastră și îmi place foarte mult. Mai îl am pe Steve Aoki la ora 3, sper să reușesc să stau până atunci. Totodată, Delia îmi place, Imagine Dragons vineri seara la ora 22, Tujamo, unul dintre favoriții mei, Martin Garrix, David Guetta și bineînțeles Armin van Buuren. Fiul rătăcitor se întoarce acasă.

Sper să reușesc să stau cât mai mult, că vineri și luni sunt la muncă. Omul are nevoie după muncă și de distracție. Sunt multe beneficii: cele economice, de vizibilitate, etc. Într-adevăr, avem un disconfort creat de acest festival. S-au făcut îmbunătățiri fundamentale de la an la an, astfel încât să aibă o amprentă cât mai mică. Evident că nu putem mulțumi pe toată lumea, dar eu zic că este loc pentru toată lumea în acest oraș”, a mai spus Boc.

Comenteaza