Primarul Bogdan Pivariu îi cheamă pe floreșteni la sport. Moving Florești, la ediția a II-a

Primarul Bogdan Pivariu îi cheamă pe floreșteni la sport. Moving Florești, la ediția a II-a
| Foto: floresti24.ro

Edilul Floreștiului anunță startul ediției cu numărul doi a evenimentului sportiv Moving Florești. Acesta va avea loc în weekend-ul de 14-15 mai 2022.

„Sportul este o activitate importantă pentru persoanele de toate vârstele! Este bine cunoscut faptul că, pe lângă beneficiile fizice, și cele psihice reprezintă un mare plus al desfășurării activităților fizice, de orice tip.

Evenimentul oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru tine și pentru copilul tău, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și, de ce nu, pentru a vă petrece timp de calitate, împreună, în aer liber. Mai mult, pentru că locuim în Florești, facem sport în Florești!

Florești este localitatea unde locuim, dar și locul unde putem să desfășurăm activități sportive, de la mic, la mare. Poți opta pentru sporturi de echipă sau sporturi individuale. Avem baze sportive de top ce oferă posibilitatea de a face mișcare, de la nivel recreativ, până la sport de performanță, alături de antrenori și instructori cu un înalt nivel de pregatire, în diverse arii ale sportului.

Primaria Florești vă invită să participați la un eveniment care își propune să facă cunoscut comunității, posibilitatea de a face sport în bazele sportive din localitate, alături de cluburi și asociații sportive cu sediul în Florești! Așa că, ce mai aștepți?! Notează în calendar 14-15 Mai 2022”, a transmis Pivariu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza