News alert Video Primarul Bogdan Pivariu și familia sa, victimele unei campanii abjecte de dezinformare: „Nivelul la care s-a ajuns depășește orice limită"

Primarul Bogdan Pivariu și familia sa, victimele unei campanii abjecte de dezinformare: „Nivelul la care s-a ajuns depășește orice limită"
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Edilul celei mai mari comune din țară se află în centrul unei campanii de dezinformare agresive. Membrii familiei sale - de la fetița de doar șase ani la soție și tată - au fost ținta unor așa-zise dezvăluiri pe care primarul le cataloghează drept mincinoase și calomnioase.

Primarul Floreștiului a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care cataloghează informațiile apărute despre el și familia sa drept „complet mincinoase”.

Bogdan Pivariu anunță că a inițiat procedurile de chemare in instanță a celor responsabili de campania îndreptată împotriva familiei sale și îi asigură pe floreșteni că va continua să lupte pentru dezvoltarea comunei.

Edilul pune campania agresivă care a avut ca țintă familia sa pe seama deciziilor pe care le-a luat pentru a îndrepta problemele mari din Florești, decizii care au lezat interesele personajelor care acum îl atacă.

În ultima perioadă, au apărut în spațiul public mai multe informații complet mincinoase, avându-mă ca subiect pe mine și pe familia mea.

În momentul în care am decis să îmi asum rolul de edil al Floreștiului, mi-am asumat și riscul ca diverse personaje să mă atace, personaje ale căror interese ar putea fi lezate prin deciziile ferme pe care le luăm pentru a îndrepta problemele mari din Florești.

Cu toate acestea, nivelul la care s-a ajuns cu aceste informații calomnioase în spațiul public, la adresa mea, a soției mele, a tatălui meu, a fetiței mele și chiar a unui bun profesionist din comunitatea noastră decedat recent, depășește orice limită. Dezmint public aceste informații și vă aduc la cunoștință că am inițiat procedurile de chemare în instanță a celor responsabili. Îi asigur pe cei vinovați că nu vor scăpa nepedepsiți.

În orice societate liberă, suntem obligați să reacționăm atunci când diverse personaje îndoielnice, sub pretextul unor drepturi fundamentale cum sunt acelea la libera exprimare și informare, promovează în spațiul public din Florești informații mincinoase.

Vă asigur în continuare de implicarea mea totală în dezvoltarea Floreștiului, dar vă asigur în același timp că astfel de acțiuni reprobabile nu vor rămâne nesancționate, a transmis Bogdan Pivariu în mesajul video postat pe rețelele de socializare.

În ultimele zile, au apărut în spațiul public informații care încercau să îl discrediteze pe edilul din Florești promovând agresiv ideea că acesta ar fi fost depistat pozitiv pentru consum de substanțe interzise în urma unui control în trafic și, totodată, că ar avea probleme în căsnicie.

Niciuna dintre acuzații nu a putut fi probată de cei care le-au lansat. Mai mult, nici informațiile legate de controlul în trafic la care ar fi fost supus primarul din Florești nu au fost confirmate de autoritățile în domeniu până la ora publicării articolului.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza