Primarul Clujului: „Oserul, în sfârșit o bătălie câștigată.” Se deschide în prima sâmbătă din iulie

Primarul Clujului: „Oserul, în sfârșit o bătălie câștigată.” Se deschide în prima sâmbătă din iulie

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că joi ar trebui să intre în vigoare hotărârea de Guvern prin care se reglementează redeschiderea târgurilor.

Întrebat, la un post local de radio, ce se mai întâmplă cu piața de vechituri Oser de la Cluj, Boc a spus că dacă toate lucrurile merg normal, în data de 3 iulie acesta se va redeschide.

„Oserul, da, este în sfârșit o bătălie câștigată. Cred că astăzi (joi, -n.red.) se va adopta hotărârea de Guvern cu noile condiții care intră în vigoare de la 1 iulie, la articolul 15 de la acel proiect de hotărâre se află și redeschiderea târgurilor. Deci, dacă toate lucrurile merg în regulă, după 1 iulie, prima zi de sâmbătă, 3 iulie, vom avea Oserul deschis. Am muncit împreună cu colegii mei și mă bucur că am găsit înțelegere.

Nu DSP-ul este vinovat pentru că nu s-a deschis până acum, cei de la Cluj fac o treabă minunată și îi felicit pentru ce au făcut în această perioadă. În hotărâre de Guvern scrie clar, că sunt interzise târgurile și talciocurile, până când nu se va modifica. Am discutat cu premierul, cu ministrul de Interne, și am reușit să convigem autorităție naționale de oportunitatea redeschiderii acestor târguri”, a declarat edilul Clujului.

Și premierul Florin Cîțu a anunțat, în urmă cu o săptămână, că talciocurile și târgurile se redeschid de la 1 iulie.

Comenteaza