Primarul Clujului, poze cu actori din Game of Thrones, Vikingii sau Pirații din Caraibe + A făcut salutul luptătorilor din Noua Zeelandă

Primarul Clujului, poze cu actori din Game of Thrones, Vikingii sau Pirații din Caraibe + A făcut salutul luptătorilor din Noua Zeelandă

Primarul Clujului, Emil Boc, a participat, la final de săptămână, la primul eveniment Comic Con din Cluj-Napoca, la care au fost prezenți și actori faimoși la Hollywood. În cadrul acestei întâlniri, Emil Boc a făcut și salutul luptătorilor Maori la întâlnirea cu un actor din Noua Zeelandă.

"Am avut plăcerea de a participa la Transylvania Comic Con, organizat la acest sfârșit de săptămână la sala polivalentă BTarena. În acest cadru i-am întâlnit pe Vladimir Furdik - The Night King în Urzeala Tronurilor/Game of Thrones, Rick Cosnett (The Vampire Diaries, The Flash), Kevin McNally (Pirații din Caraibe), Manu Bennett (Spartacus, The Hobbit), David Nykl (Stargate Atlantis). Evenimentele Comic Con au devenit un fenomen la scară globală, reunind de fiecare dată mii și mii de pasionați de benzi desenate, jocuri video, filme sau seriale din universul „fantasy” și sci-fi.

Transylvania Comic Con este primul eveniment de acest tip organizat în orașul nostru și își propune să devină un reper în regiune, alături de East European Comic Con, cel mai amplu din centrul și estul Europei. Pe lângă întâlnirea cu personajele preferate, publicul a avut ocazia să fie alături de nume importante din industria de gaming, să testeze cele mai noi jocuri sau să ia parte la competiții cu echipamente de ultimă generație", a declarat edilul Emil Boc.

Salutul luptătorilor din Noua Zeelandă

Emil Boc a făcut salutul luptătorilor Maori la întâlnirea cu un actor din Noua Zeelandă. ”Hongi este un gest de întâmpinare tradițional Maori (Noua Zeelandă), ce constă în atingerea nasului și a frunții cu altă persoană. Am avut ocazia să cunosc mai multe despre semnificația culturală a acestui salut de la actorul neo-zeelandez Manu Bennett, la Transylvania Comic Con”, a spus Boc. 

 Primarul Clujului, poze cu actori din Game of Thrones, Vikingii sau Pirații din Caraibe + A făcut salutul luptătorilor din Noua Zeelandă

Încă de la prima ediţie, Transylvania Comic Con și-a propus să devină un reper al evenimentelor de acest gen în regiune, alături de East European Comic Con, cel mai amplu eveniment în acest moment  din centrul şi estul Europei.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit şansa fanilor de a întâlni personalităţi precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum şi mulţi alţi actori de seamă din producţii de top ca Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.  

 

Comenteaza