Primarul din Apahida, apel la locuitorii comunei să se vaccineze anti-COVID: „Ne așteaptă o perioadă grea”

Primarul din Apahida, apel la locuitorii comunei să se vaccineze anti-COVID: „Ne așteaptă o perioadă grea”
| Foto: Facebook.com/Grigore Fati

După ce rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori în comuna Apahida, edilul Grigore Fati îi îndeamnă pe cetățeni să se vaccineze împotriva noului coronavirus, să poarte mască și să evite deplasările sau întâlnirile neesențiale.

„Stimați locuitori ai comunei Apahida, vă adresez, din nou, îndemnul de a vă vaccina împotriva virusului care produce Covid-19. Astăzi am depășit în Apahida rata de 6/1.000 de locuitori și veștile ce ne vin din toată țara nu sunt dintre cele bune.

Ne așteaptă o perioadă grea, în care restricțiile vor intra din nou în vigoare și în care cei bolnavi vor trebui să aștepte pentru a avea acces la îngrijire medicală. Faceți tot ce depinde de fiecare dintre dumneavoastră, purtați mască, evitați deplasările și întâlnirile care nu sunt importante și, repet, mergeți să vă vaccinați.

După cum știți, avem la noi în comună un centru de vaccinare unde avem disponibile vaccinurile companiilor Pfizer și Johnson&Johnson. Începând de ieri, se poate face doza 3 - booster, pentru cei care au trecut șase luni de la ultima doză de vaccin”, a transmis Grigore Fati.

Centrul de vaccinare anti-COVID din Apahida este situat în Sânnicoara, pe strada 1 Mai nr.14. Programul este de luni până duminică de la 8 dimineața la 8 seara. Telefon: 0736614224.

Comenteaza