Primarul din Florești: „În cel mai scurt timp posibil familiile afectate de incendiul de ieri se vor întoarce ACASĂ”

Primarul din Florești: „În cel mai scurt timp posibil familiile afectate de incendiul de ieri se vor întoarce ACASĂ”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Bogdan Pivariu susține că administrația din Florești a reușit să pregătească un plan prin care imobilul cu apartamentele afectate de pe strada Porii să fie refăcut.

Edilul celei mai mari comune din țară a afirmat că rezolvarea acestei situații reprezintă o prioritate pentru el.

„În atenția tuturor familiilor afectate de incendiul de ieri de la blocul de pe str Porii nr. 162, si a întregii comunități. Vreau să vă aduc la cunoștință că am reușit să pregătim un plan prin care imobilul cu apartamentele afectate să fie refăcut.

Vreau să mulțumesc celor care au răspuns apelului meu de a ajuta familiile afectate, iar pentru mine rezolvarea acestei situații este o prioritate. În cel mai scurt timp posibil familiile afectate de incendiul de ieri se vor întoarce ACASĂ.

Mulțumesc întregii comunități florestene, care s-a mobilizat cu rapiditate și care a oferit sprijin familiilor afectate. Am reusit să cazăm 9 familii, peste noapte, la o pensiune din apropiere.

Le mulțumesc pompierilor și specialiștilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, tuturor autorităților pentru implicare. În momentul în care vom primi de la ISU Raportul cu Expertiza pentru Evaluarea Cauzelor și a Pagubelor Produse în imobil, vom trece la acțiune”, a transmis Pivariu.

Comenteaza