Primarul din Floreşti îşi asumă greşelile care au dus la haosul din comună: "E imposibil să nu-ţi asumi o asemenea greşeală"

Primarul din Floreşti îşi asumă greşelile care au dus la haosul din comună:
Primarul din Floreşti, Ioachim Vancea, îşi asumă greşelile care au creat haosul imobiliar din comuna clujeană. "E imposibil să nu-ţi asumi o asemenea greşeală", a spus Vancea în platoul Ştirilor REALITATEA TV Cluj.


">

El are însă şi o explicaţie pentru haosul din comună: "Era o perioadă de început, dezvoltarea era impusă de cei care veneau să ne solicite autrizaţii de construcţie. Când încerci să construieşti ceva nou, înveţi de la alţii sau din proprie experienţă", a spus el.

Primarul spune că toate autorizaţiile de construcţie au fost eliberate în mod legal şi că termenul scurt de livrare a acestora a fost unul dintre avantajele comunei în faţa altora. "Autorizaţiile de construcţie au fost eliberate în condiţii legale, în perioadă destul de scurtă. Mulţi investitori imobiliari au venit în Floreşti pentru că primeau autorizaţia într-o lună", a spus el.

Vancea recunoaşte însă că această dezvoltarea pus probleme administraţiei locale: "Am câştigat din acest punct de vedere bani la bugetul local, dar ne-au pus şi probleme, pentru că o asemenea dezvoltare nu a fost gândită pentru 2-3 ani. Infrastructura a rămas în urmă", a spus el. Primarul promite, însă, că "în cel mult doi ani", în Floreşti nu vor mai exista străzi neasfaltate.

Comenteaza