Primarul din Rotterdam: Am costum şi maşină mai ieftine decât primarul din Constanţa

Primarul din Rotterdam: Am costum şi maşină mai ieftine decât primarul din Constanţa
Primarul oraşului Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, a declarat astăzi la Constanţa că are costume şi maşină mult mai ieftine decât Radu Mazăre, dar că amândoi sunt moderni ca primari.

Ahmed Aboutaleb a făcut această declaraţie după ce a fost întrebat care sunt asemănările şi deosebirile dintre el şi primarul Radu Mazăre.

"Să încep cu diferenţele. Eu port cravată, domnul primar nu poartă, costumul meu e foarte ieftin compartiv cu cel al domnului primar, la fel şi maşina mea faţă de a dumnealui. Cred că amândoi suntem moderni ca primari. Domnul primar este apropiat de oamenii din oraş, eu fac la fel. Merg împreună cu echipa mea prin cartiere, discutăm cu oamenii, vorbim cu ei despre orice. Asta numesc o modalitate modernă de fi primar. Domnul primar face lucrurile în maniera personală, are grijă de oamenii săraci", a spus primarul din Rotterdam.

La finalul conferinţei de presă, Radu Mazăre i-a dăruit primarului din Rotterdam un tablou care înfăţişează o parte din zona istorică a Constanţei, în timp ce preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, i-a dăruit un tablou cu un peisaj de la Marea Neagră.

La rândul său, Ahmed Aboutaleb i-a dăruit lui Radu Mazăre un cadou simbolic, o sticluţă cu apă din Rotterdam.

Primarul Ahmed Aboutaleb a spus că este născut în Maroc şi că a venit în Olanda când avea 15 ani, că a ocupat o funcţie în Guvern, a fost viceprimar în Amsterdam, iar în prezent este primar al oraşului Rotterdam.

O delegaţie din care fac parte mai multe oficialităţi din Rotterdam se află în aceste zile în municipiul Constanţa, având întâlniri cu autorităţi locale pentru a cunoaşte mai bine potenţialul economic al oraşului, necesităţile şi disponibilităţile în domeniul investiţiilor.

 

Comenteaza