Video Primarul Emil Boc în acțiune! S-a băgat la sport și îi cheamă pe clujeni să-i urmeze exemplul: „E cea mai ieftină investiție în sănătatea noastră”

Primarul Emil Boc în acțiune! S-a băgat la sport și îi cheamă pe clujeni să-i urmeze exemplul: „E cea mai ieftină investiție în sănătatea noastră”
| Foto: captură video

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a făcut mișcare alături de elevii clujeni, în curtea unei școli din Mănăștur.

Vă invit la sport, vă invit la mișcare, nu numai acum, în Săptămâna Europeană a Sporturilor, ci în fiecare zi. E cea mai ieftină investiție în sănătatea noastră și aduce multe beneficii”, a transmis primarul Clujului.

„Cluj-Napoca: Fugi în curtea școlii! Dragi clujeni, vă invităm la mișcare: azi, în curtea Școlii Gimnaziale „«Ion Creangă» din cartierul Mănăștur, în intervalul 10:00 - 13:00. Proiectul este susținut de Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu echipa Fugi în curtea școlii. Programul va continua și săptămânile viitoare, în alte școli din cartierele clujene. Detaliile se regăsesc pe: Fugi in curtea scolii”, se arată pe pagina de Facebook a lui Emil Boc.

Săptămâna Europeană a Sportului, o inițiativă a Comisiei Europene, are loc în Cluj-Napoca în perioada 23-30 septembrie. Obiectivul este promovarea unui stil de viață activ și sănătos, respectiv a beneficiilor activității fizice regulate.

Comenteaza