Foto Primarul gospodar, Emil Boc, şi-a luat clopul de paie şi a pornit la umplut plasele în piaţa volantă de la Sala Sporturilor

S-a redeschis piața volantă de la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Primarul gospodar al oraşului nu a putut lipsi de la eveniment. Aşa că şi-a luat un clop de paie şi a făcut piaţa printre mesele încărcate cu bunătăţi. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Baie de mulţime sau nu, primarul Emil Boc ştie cum să câştige inimile clujenilor. Îşi suflecă mânecile, îşi ia plasele şi bate la pas pieţele volante din oraş cumpărând, pozând şi salutând în stânga şi în dreapta. Voia bună şi plasele pline au fost azi în zona centrului de vaccinare drive-thru. 

"Astăzi este prima zi în care funcționează din nou piața volantă de la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Aceasta va fi deschisă în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 07:00-16:00. În continuare, în această locație a rămas amenajat și centrul de vaccinare drive-through care își continuă activitatea în aceiași parametri.

Am vizitat standurile producătorilor locali din piața volantă pentru a le mulțumi pentru produsele proaspete de sezon și pentru a-i asigura de tot sprijinul din partea municipalității privind comercializarea și continuarea activității într-un regim cât mai aproape de normalitate", a transmis Emil Boc. 

În municipiu mai sunt deschise alte două piețe volante:
- cartierul Gheorgheni: str. Unirii, în capătul liniei 3, în fiecare joi între orele 15:00-19:00
- cartierul Grigorescu: str. Sigismund Toduță, în fiecare marți între orele 15:00-19:00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza