Video Primarul Pivariu, invitație către floreșteni să facă parte din povestea Winter Dream Florești / Ce evenimente vor fi pe 1 Decembrie

Primarul Pivariu, invitație către floreșteni să facă parte din povestea Winter Dream Florești / Ce evenimente vor fi pe 1 Decembrie
| Foto: Facebook.com/FlorestiFest

Cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun din cea mai mare comună din țară, denumit Winter Dream Florești, va avea loc în Parcul Poligon și își va deschide porțile joi, 30 noiembrie 2023.

Edilul Bogdan Pivariu a anunțat, la ZIUA LIVE, că și vineri, de Ziua Națională a României, evenimentele nu vor lipsi din comuna clujeană.

Intrăm în cea de-a doua ediție a Winter Dream Florești. Acest Târg de Crăciun își va deschide porțile în 30 noiembrie. Vom avea foarte multe surprize pregătite. Avem și o gamă bogată de artiști care vor veni la Florești. Vom avea un brad care a fost donat de un cetățean al comunei. Acesta va fi împodopit și va bucura inimile celor care vor veni în Parcul Poligon.

Chiar invit și îndemn pe toată lumea să participe. Și de 1 Decembrie avem evenimente la nivelul comunei. Ca în fiecare an, sărbătorim această zi așa cum se cuvine. Vom avea și o scenă în Parcul Poligon, concerte, etc. Târgul de Crăciun va fi deja deschis, iar evenimentele vor continua toată ziua”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Târgul de Crăciun din comuna Florești va ține până pe 23 decembrie 2023.

Printre numele mari care vor concerta la Florești se numără: Smiley, Puya sau Zdob și Zdub.

Comenteaza