Primeşti o porţie din "frigăruia-record" a bloggerilor, dai o donaţie pentru copiii care fac dializă

Primeşti o porţie din
"Frigăruia-record" realizată de bloggerii clujeni la Zilele Clujului va fi oferită clujenilor, cu condiţia ca aceştia să doneze o sumă modică pentru copiii care fac dializă.


">

"Frigăruia-record" va avea o lungime de 100 de metri şi va fi realizată de o echipă de bloggeri clujeni condusă de bloggerul culinar Adi Hădean. Friptura va fi gătită şi servită sâmbătă pe strada Mihail Kogălniceanu, de la ora 17. "

Pentru a creşte importanţa acestui eveniment comunitar, iniţiatorul acestuia, Adrian Hadean a decis ca, la final, frigăruia să fie oferită clujenilor participaţi contra unei donaţii modice, care să constituie un fond pe care bloggerii îl oferă tinerilor cu insuficienţă renală cronică din cadrul Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie „Claudia Safta"", explică Primăria.

 

„Vom oferi fiecare porţie din cea mai lungă frigăruie din lume, frigăruia bloggerilor contra unei donaţii de 5 lei, care va fi depusă într-o urnă special amenajată. Cu banii obţinuţi vom putea să împlinim acest vis al tinerilor cu insuficienţă renală cronică" a declarat şi Hădean.

 

Comenteaza