Primul "muzeu al deşeurilor" din Europa, inaugurat mâine la Cluj

Primul
Primul "Muzeu al deşeurilor" din Europa va fi inaugurat la Cluj, mâine.

"Muzeul" va fi inaugurat la ora 12 în pavilionul expoziţional Expo Transilvania de pe strada Aurel Vlaicu, la ora 12, în organizarea Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Cluj -Napoca în parteneriat cu Asociaţia Centrul de Excelenţă pentru Dezvoltare Durabilă, Expo Transilvania şi Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

Muzeul Deşeurilor de la Cluj- Napoca va fi deschis pentru o perioadă de două luni şi va fi acompaniat de susţinerea unor cursuri gratuite pe tema managementului deşeurilor de către Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în domeniul Dezvoltării Durabile din cadrul Universitaţii Tehnice Cluj- Napoca, precum şi de vizionarea unor filme tematice.

Menţionăm că Muzeul deşeurilor a fost deschis şi în Bucureşti în perioada 23 noiembrie 2010- 30 mai 2011. "Acest tip de eveniment propune o nouă perspectivă asupra impactului pe care îl au deşeurile asupra vieţii noastre cotidiene, deşeuri care eliminate în natură sunt „fatale" pentru mediu şi în timp îl distrug", spun reprezentanţii ARPM.

Comenteaza