Prins beat la volan două zile consecutiv, a ajuns la închisoare VIDEO

Prins beat la volan două zile consecutiv, a ajuns la închisoare VIDEO
Un bărbat a fost arestat de poliţişti pentru că a fost prins beat la volan în două zile consecutiv. Prima dată, oamenii legii i-au suspendat permisul şi l-au lăsat să plece. După ce l-au prins băut la volan şi a doua zi, poliţiştii nu au mai avut ce face şi l-au reţinut pe clujean pentru 24 de ore.

Şoferul are 37 de ani şi a fost oprit de poliţie în seara zilei de 2 iulie, în localitatea Secuieu. Bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării de probe biologice, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal. Cu toate că i-a fost reţinut permisul de conducere, bărbatul a continuat să conducă. A doua zi, clujeanul a fost oprit din nou de poliţişti, în satul Bologa din comuna Poieni. Şoferul se afla din nou în stare de ebrietate.

"La o zi diferenţă poliţiştii din Poieni au identificat acelaşi bărbat, care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0, 88 miligrame pe litru alcool pur în aerul respirat", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Anca Bolba. "În momentul de faţă bărbatul e încarcerat, fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore".

Etichete
Comenteaza