Prins cu 112km/h pe Drumul Sfântul Ioan. Adio permis, dar să vezi ce amendă a luat!

Prins cu 112km/h pe Drumul Sfântul Ioan. Adio permis, dar să vezi ce amendă a luat!
| Foto: unsplash

Un bărbat a fost depistat de polițiștii de la Rutieră în timp ce conducea un autoturism cu 112km/h pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj.

Polițiștii din Cluj-Napoca au acționat, marți, 3 octombrie, în intervalul orar 17:00 – 20.00, respectiv 23.00-00.00, pe drumurile publice din municipiu și comunele arondate, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și de siguranță publică. 

“În cadrul activităților, în jurul orei 19:00, un bărbat a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Cluj conducând un autoturism cu viteza de 112 km/h pe strada Drumul Sfântul Ioan. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis ISU Cluj.

De asemenea, în cadrul controlului rutier din data de 3 octombrie, polițiștii au aplicat 116 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 108 reprezentând sancțiuni pentru abateri rutiere. Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 6 permise de conducere și două certificate de înmatriculare. 
 

Comenteaza