Prinşi la Dej, după ce ar fi furat cartuşe de ţigări din Bistriţa VIDEO

Prinşi la Dej, după ce ar fi furat cartuşe de ţigări din Bistriţa VIDEO
Patru bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti în parcarea unei benzinării din Dej, având în maşină peste 110 cartuşe cu ţigări care ar fi fost furate dintr-un depozit din Bistriţa.

"În noaptea de joi spre vineri, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej, au depistat, in parcarea unei benzinării de pe str. 1 Mai, din municipiul Dej, patru persoane de sex masculin care se deplasau cu un autoturism, în interiorul căruia se afla o geantă cu pachete de tigari de diferite mărci, pe care aceştia intenţionau să le valorifice pe raza municipiului Dej. Fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie, aceştia au fost identificaţi ca fiind S. Victor, de 29 ani, din comuna Dumitriţa, jud. Bistriţa-Năsăud, N. Maxim, de 32 ani, din comuna Mica, jud. Cluj, S. ANDREI, de 25 ani, din comuna Zagra, jud. Bistriţa-Năsăud şi L. CLAUDIU, de 33 ani, din comuna Dumitriţa, jud. Bistriţa-Năsăud", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj, într-un comunicat de presă.

"Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că în autoturism se afla cantitatea de 22.620 ţigarete (113,1 cartuşe) de diferite mărci, precum şi un levier cu dimensiunile 40/3 cm. Efectuându-se cercetări cu privire la provenienţa ţigaretelor s-a stabilit că acestea au fost sustrase în noaptea de 19/20.06.2013, dintr-un depozit aflat pe raza municipiului Bistriţa, unde S. VICTOR şi L. CLAUDIU, fiind mascati cu cagule, prin efracţie au pătruns în interior şi au sustras cantitatea de 115 cartuse cu tigari. În cauză, cele patru persoane au fost predate la I.P.J. Bistrita-Năsăud pentru continuarea cercetarilor", mai menţionează reprezentanţii IPJ Cluj.

Comenteaza