Procesul celui mai mediatizat accident rutier din Cluj se apropie de final. Inculpat: "Vă rog să-mi acordati o sansă si să-mi aplicati o pedeapsă cu suspendare"

Procesul celui mai mediatizat accident rutier din Cluj se apropie de final. Inculpat: "Vă rog să-mi acordati o sansă si să-mi aplicati o pedeapsă cu suspendare"

Pronunțarea în procesul celui mai mediatizat accident rutier din ultimii ani din Cluj ar urma să aibă loc în 28 mai 2021.

”Oricât mi-aș dori in prezent să dau timpul înapoi nu pot și îmi asum in totalitate vina pentru uciderea din culpă a Gabrielei. La data producerii accidentului subsemnatul eram student in anul I, FSEGA dar si lucram in acelasi timp, ulterior am reusit să ma reinscriu la Facultate, insă forma la distantă, la ingineria mediului in cadrul USAMV.

Sunt foarte afectat cu atât mai mult cu cat se poate observa, in ciuda celor apărute in mass media, sunt un tanar fără antecedente penale, care provin dintr-o familie monoparentală in care mi-au fost insuflate respectarea valorilor morale fiind crescut intr-un spirit de ajutorare a semenului. Vă rog să-mi acordati o sansă si să-mi aplicati o pedeapsă cu suspendare sub supraveghere, regret enorm cele intamplate si am depus tot efortul pentru a ma reintegra in societate in ciuda handicapului grav pe care il am", scrie tânărul inculpat Tudor Cîrje, cel care a condus mașina, conform clujust.ro.

De asemenea, în concluziile depuse la dosar, tatăl Gabrielei Rîpan, decedată în cumplitul accident din ianuarie 2019 de pe DN1, zona Gilău-Florești, se arată mâhnit de revenirea la încadrarea juridică de ucidere din culpă în privința faptei tânărului Tudor Cîrje, care conducea bolidul fetei, aceasta fiind pe locul din dreapta. 

Comenteaza