Procesul licenţelor Fany, strămutat la Oradea

Procesul licenţelor Fany, strămutat la Oradea
Consiliul Judeţean şi societatea Fany se vor judeca pentru licenţele de transport la 160 de kilometri de Cluj.

 

Patronii companiei Fany au obţinut marţi strămutarea dosarului prin care au solicitat să se suspende decizia de anulare a licenţelor pentru transportul de călători din judeţul Cluj. Decizia de anulare a fost dată de consiliul judeţean, la cererea Autorităţii Rutiere Române. Fany a pierdut astfel mai multe trasee câştigate la licitaţie, printre care Cluj-Floreşti şi Cluj-Chinteni. Procesul se va judeca la Curtea de Apel Oradea. În faţa instanţei, avocaţii au explicat cererea de strămutare a procesului prin presiunea mediatică la care sunt supuşi patronii Fany.

Iată soluţia dată de instanţă:

Admite cererea formulata de SC Fany Prestari Servicii SRL Cluj Napoca privind stramutarea dosarului aflat pe rolul Curtii de Apel Cluj - Sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal. Dispune stramutarea dosarului al Curtii de Apel Cluj - Sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal si fiscal la Curtea de Apel Oradea - Sectia contencios administrativ si fiscal. Pastreaza actele indeplinite. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 21 octombrie 2014.

Acesta nu este singurul proces al patronilor Fany, care au intrat în atenţia opiniei publice la începutul anului. Ei au fost trimişi în judecată pentru mai multe acte materiale de dare de mită. Alături de patronii companiei de transport, este judecată şi Daniela Dobrilă, fost director în cadrul Autorităţii Rutiere Române.

Comenteaza