Procurorii DIICOT cer arestarea lui Uioreanu Jr

Procurorii DIICOT cer arestarea lui Uioreanu Jr
Procurorii DIICOT cer arestarea lui Alexandru Uioreanu, care ar fi încălcat una din interdicţiile impuse de instanţă.

Mai exact, anchetatorii vor solicita revocarea suspendării condiţionate a pedepsei la care a fost condamnat Uioreanu Jr, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj.

Amintim că Tribunalul Cluj l-a condamnat pe 27 martie la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru consum şi trafic de droguri.

Procurorii DIICOT Cluj au confirmat că solicitarea a fost depusă la Tribunal.

UPDATE Potrivit surselor ziuadecj.ro Uioreanu Jr ar fi avut un incident în noaptea de 9 spre 10 aprilie, când a fost găsit în toiul nopţii pe stradă de poliţişti fără a avea asupra sa acte de identitate.

Tânărul a fost arestat preventiv în luna decembrie 2012 sub acuzaţia de consum şi trafic de droguri. Potrivit procurorilor DIICOT, Alexandru Uioreanu, alături de alţi tineri, ar fi vândut droguri în valoare de 6.500 de lei, cantitatea de cannabis vândută şi consumată de acesta totalizând 130 de grame. Tânărul a petrecut o lună spatele gratiilor, înainte de a fi pus în libertate de Curtea de Apel Cluj.

Alexandru Uioreanu a primit o condamnare cu suspendare şi un termen de încercare de patru ani şi şase luni, timp în care, dacă mai săvârşeşte vreo infracţiune, va trebui să execute şi pedeapsa la care a fost condamnat. Instanţa l-a obligat pe Uioreanu jr. să urmeze un tratament în scopul dezintoxicării, să nu frecventeze locuri sau localuri despre care ştie că sunt frecventate de persoane care consumă droguri sau în care ştie că se consumă droguri şi să nu intre în legătură cu persoane despre care ştie că sunt consumatoare de droguri.

De asemenea, în perioada termenului de încercare, după împlinirea vârstei de 18 ani, Alexandru Uioreanu trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere: să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj - organ desemnat cu supravegherea; să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum şi întoarcerea; să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă şi să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă.

 

 

Comenteaza