Profesor universitar cu doctorat la UBB Cluj, decedat la două saptămâni după vaccinare. Autorități: decesul nu are legătură cu vaccinul

Profesor universitar cu doctorat la UBB Cluj, decedat la două saptămâni după vaccinare. Autorități: decesul nu are legătură cu vaccinul
| Foto: bihon.ro

Profesorul Ioan Dzitac s-a stins din viață, duminică, la doar două săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID, de la Pfizer.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Acesta și-a făcut vaccinul la Oradea, unde preda la universitate. Conform CJSU Maramureș, Ioan Dzitac, nu ar fi fost depistat pozitiv. Astfel, decesul nu ar avea legătură cu administrarea primei doze de vaccin, potrivit ziare.com.

Ioan Dzitac s-a născut la 14 februarie 1953, fiind profesor de matematică și informatică, licențiat în matematică (1977) și doctor în informatică (2002) la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. A fost profesor universitar la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad și rector al Universității Agora din Oradea. 

Peste 7 zile, profesorul universitar ar fi implinit 68 de ani. Autoritățile au declanșat o anchetă în urma morții profesorului, iar necropsia urmează să stabilească motivul exact al decesului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza