Program de internship pentru studenţii clujeni

Program de internship pentru studenţii clujeni
Peste opt țări europene sunt cuprinse într-un nou program de intership-uri internaționale dedicate studenţilor, lansat la Cluj de AIESEC Cluj-Napoca, este vorba de "Global Citizen".

"Global Citizen" cuprinde o serie de intership-uri internaționale bazate pe interculturalitate, prin care studenții pot învăța cât de important este să te apropii de oameni, dar și cum să comunici într-un mod cât mai eficient. În plus, toate intership-urile internaționale AIESEC pot fi recunoscute ca practică de Universitatea Babeș-Bolyai.

Programul are în vedere teme ca "Mediul înconjurător", "Drepturile omului", "Sănătatea" și "Educația culturală" și se întinde pe durata a șase săptămâni, în intervalul februarie - mai 2013. Printre țările participante se numără Cehia, Polonia, Serbia, Turcia, Portugalia, Ucraina, Slovacia și Rusia, iar cheltuielile privind masa și cazarea vor fi asigurate integral ori parțial, în funcție de locația aleasă. Taxa de participare este de 100 euro - bani care vor fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor formale pe care le presupune un astfel de stagiu internațional de practică. Pentru înscrieri, studenții trebuie să completeze formularul de pe site-ul myaiesec.ro, cel târziu până în data de 13 ianuarie 2013.

Comenteaza