Proiectul "Un copil, un arbore": Boc a pus şi el mâna pe lopată şi a sădit un copac VIDEO

Proiectul
În timp ce oraşul se îngroapă în gunoaie, primarul Emil Boc şi-a demonstrat astăzi talentele de părinte, dar şi cele de grădinar. Edilul a participat la plantarea mai multor copaci în cartierul Ghoergheni şi a avut grijă de bebeluşi în timp ce părinţii lor au sădit copacii. Apoi a renunţat la sacou, a pus mâna pe lopată şi a plantat şi el un arbore care va purta numele unui nou-născut.

Copii născuţi în ultimele luni în Cluj vor avea câte un copac care să le poarte numele. Primii arbori au fost plantaţi astăzi în zona mall-ului din Gheorgheni, în prezenţa primarului Emil Boc. Acesta a făcut pe dădaca bebeluşilor, cât timp părinţii au sădit copacii.

La final, ediul a pus şi el mâna pe lopată şi, în mai puţin de zece minute, a plantat un copac în numele micuţului David.

"Eu mă bucur că programul este atractiv pentru clujeni, pentru părinţii bebeluşilor care s-au născut. Aţi văzut şi astăzi că o parte din ei au venit personal să planteze un copac cu numele bebeluşului. Sunt convins că atunci când vor fi mai mari vor avea grijă să-l ude, să-l îngrijească, să-l toaleteze, să stea la umbra lui. Şi noi, când vom fi bătrâni, să ne dea o cană de apă", a declarat Emil Boc.

În perioada următoare, primăria va planta alţi peste 400 de copaci care vor purta numele celor mai mici dintre clujeni.

 

Comenteaza