PROMO Bătălia din PDL, disecată la "Jocuri de putere"

PROMO Bătălia din PDL, disecată la
Mai are nevoie de călăreț un cal mort? Afli răspunsul la această întrebare în această seară de la ora 22.15, la "Jocuri de Putere", cu Rareș Bogdan. O emisiune despre războiul platformelor din PDL și de ce este nevoie ca acesta să se poarte în văzul electoratului....

 

În ordinea numerelor de pe tricou intră în scenă Raluca Turcan, una dintre cele mai bine îmbrăcate doamne din politică și unul dintre puținii parlamentari pe care i-a mai obținut PDL, soție de fost consilier prezidențial și sfetnic de taină al lui Teodor Stolojan în perioada "dragă Stolo", care va lupta pentru "Buldogul" Vasile Blaga.

Pentru aleasa Europei, Monica Macovei, vârful de lance al intelectualilor publici, va vorbi în latina lui "Horațiu și Vergiliu", ...Sever, Sever Voinescu, purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu în campania electorală și unul dintre cei mai activi purtători de mesaj prezidențial în anii 2009-2011, iar sub culorile amazoanei prezidențiale, Elena Udrea va lupta Gheorghe Ștefan "Pinalti", primarul de Piatra Neamț, care după trei mandate este în continuare unul dintre cei mai influenți baroni ai PDL dar și cel care a găzduit candidatura "doamnei blonde" a PDL la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut.

Află de la Rareș Bogdan și invitații săi din această seară care este riscul ca PDL să rămână o jucărie în mâinile lui Traian Băsescu, ce șanse are Elena Udrea să ajungă premier al României, cât adevăr există în teoria că Monica Macovei pregătește scindarea oștirii portocalii sau că Vasile Blaga va afilia PDL-ul sau contra unui post de președinte executiv, armatei liberalilor cu Crin-ul pe blazon?!

Pe cine vor sprijini bogații PDL, de ce se luptă Macovei, Blaga și Udrea între ei, în loc să sancționeze puterea, și cum va reuși partidul să convingă România că ambițiile de a câștiga alegerile în 2016 nu sunt doar o glumă bună.

Nu ratați astă seară de la 22.15 "Bătălia Platformelor" din PDL cu Rareș Bogdan la "Jocuri de Putere"

Comenteaza