PROMO Eduard Hellvig vine la "Jocuri de putere"

PROMO Eduard Hellvig vine la
Eduard Hellvig, secretarul general al PNL, este invitatul emisiunii "Jocuri de putere", realizată de Rareş Bogdan, începând cu ora 22.15 la Realitatea TV.

Cum se poate rata inca o generatie? Cum pot ramane romanii doar cu gustul amar al inca unei dezamagiri a istoriei recente, dupa CDR si Alianta DA? Cum se poate guverna mai bine intr-o tara guvernata in continuare prost? De ce "Dreptate pana la capat" se transforma in fiecare zi in "Compromisuri pana la capat" si de ce pare tot mai actual sinistrul slogan izvorat din lipsa sperantei ca in Romania se poate mai bine, "PDL si USL aceeasi mizerie"?

Liberalii se afla in fata celui mai mare test de rezistenta al USL si orice pas gresit, sau nada inghitita dupa ce a fost azvarlita cu adresa fixa pe geamul de la Cotroceni risca sa reduca sansele lui Crin Antonescu de a ramane ultima voce a sperantei romanilor.
 
In aceasta seara, la ora 22.15, omul care tine pe umeri organizarea unui partid nevoit sa impace istoria cu necesitatea consistentei furnizate de mase vine la "Jocurile de Putere" ale lui Rares Bogdan. Afla de la Eduard Hellvig, secretarul general al PNL, de cine trebuie sa-si fereasca spatele presedintele liberalilor, unde se afla dusmanii solidaritatii din USL si cum a reactionat Crin Antonescu dupa ce l-a anuntat Victor Ponta ca bate palma cu Traian Basescu.
 
Dar si pana unde este in stare sa mearga seful statului ca sa-si asigure batranetile, ce vrea Uniunea Europeana de la putinele bogatii ramase sub perna romanilor si cum va arata Romania dupa reorganizarea administrativ-teritoriala care va incaiera PNL si PSD. Dar si cum arata "noii baroni" ai Romaniei si in fata cui raspund ministrii PNL?
 
Nu ratati la 22.15, doar la Realitatea TV, "Jocuri de Putere" cu Eduard Hellvig in dialog cu Rares Bogdan

 

Comenteaza