PROMO Elena Udrea vine la "Jocuri de putere"

PROMO Elena Udrea vine la
Când soarta unui partid stă în condurul unei femei este momentul ca bărbații să plece la oaste, în căutarea rostului pierdut sau să se provoace la o trânță dreaptă.



În această seară, la ora 22.15, cea mai hulită, dar și mai adorată reprezentantă a sexului frumos din PDL, diva care răstoarnă încă o data prejudecată potrivit căreia rolul femeilor este la cratiță, nu în fruntea armatei, vine la "Jocuri de de Putere". Aflăm ce a fost în mintea lui Traian Băsescu în momentul când și-a luat ADIO de la partidul care l-a salvat de la demitere și i-a câștigat la limită al doilea mandat prezidențial și de ce riscă tot pentru încă o Elena care va rămâne în istorie....

Dar și ce le-a spus președintele favoritei sale și lui Emil Boc în ziua când PDL l-a reales pe Vasile Blaga cu 330 de voturi în plus, care este probabilitatea că partidul să fie absorbit de PNL, așa cum ar dori Victor Ponta, cine își construiește viitorul pe cadavrul dreptei basiste și care sunt șansele că taberele portocalii să fumeze pipă păcii, în loc să-și ascută săbiile.

Află în exclusivitate de la Realitatea TV dacă îl va contracandida Elena Udrea pe Crin Antonescu la alegerile prezidențiale din 2014 și ce va face "Diva cu gir de la Cotroceni" începând de luna viitoare.

Nu ratați la 22.15 "Jocuri de Putere" cu Elena Udrea și Rareş Bogdan.

Comenteaza