PROMO FESTIVALUL DE FILM TRANSILVANIA, POVESTEA DIN CARE GUVERNANTII NU AU INTELES NIMIC si ULTIMELE CLIPE ALE MUZEULUI LITERATURII ROMANE - "Jocuri de putere"

PROMO FESTIVALUL DE FILM TRANSILVANIA, POVESTEA DIN CARE GUVERNANTII NU AU INTELES NIMIC si ULTIMELE CLIPE ALE MUZEULUI LITERATURII ROMANE -
A proiectat pentru prima oara romanilor filmele care au marcat boom-ul cinematiografiei de dupa revolutie. A adus la Cluj-Napoca glorii mondiale ale celei de a 7-a arte si cineasti care au eliminat limitele imaginatiei. Festivalul de Film “Transilvania” a ajuns la a 13-a editie, iar succesul sau le spune autoritatilor ca pot salva Romania prin cultura. Cand ii vor auzi vocea?

In aceasta seara, de la ora 21.00, Rares Bogdan te asteapta la "Jocuri de Putere", pentru o editie speciala dedicata PERICOLULUI ca manuscrisele Eminescu, Arghezi, Blaga, Creanga, Camil Petrescu si ale altor clasici ai literaturii romane sa ajunga in strada si cum a reusit o idee a unui tanar sa ajunga un un eveniment cultural apreciat si respectat in Europa-TIFF 2013. Despre minunile din palma romanilor, oamenii care le fauresc si povestile pentru care evadam din cotidianul dominat de ipocriti.

Dar si despre institutiile de cultura care pier din cauza autoritatilor. Astazi, situatia dramatica a Muzeului Literaturii Romane, somat sa evacueze manuscrisele lui Eminescu si Creanga deoarece primarii generali nu au platit chiria timp de 12 ani.

Nu ratati in aceasta seara "Jocuri de Putere" o Editie Speciala de la Cluj-TIFF Lounge, Muzeul Literaturii Romane de pe Bulevardul Dacia, Bucuresti si Studioul Central RealitateaTv de la ora 21.00, cu Rares Bogdan si invitatii sai speciali

 

Etichete
Comenteaza