PROMO Fostul ministru al Internelor din timpul mineriadei din 1990 vine la REALITATEA TV Cluj

PROMO Fostul ministru al Internelor din timpul mineriadei din 1990 vine la REALITATEA TV Cluj
Fostul ministru de Interne al României, numit în funcţie chiar în timpul mineriadelor din 1990, vorbeşte, în studioul REALITATEA TV Cluj, despre ce înseamnă acest minister şi cum a evoluat România în ultimii 20 de ani.

Doru Viorel Ursu vine diseară în platoul REALITATEA TV Cluj, la emisiunea "Clujul în Realitate", moderată de Ciprian Aron. În studio va fi prezent şi jurnalistul REALITATEA TV Cluj specializat pe eveniment şi poliţie Cosmin Oanţă. Emisiunea începe la ora 20:30 şi poate fi urmărită şi online.

"Vorbim cu Ursu despre unul dintre ministerele-cheie ale României, Administraţie şi Interne, despre cum funcţionează România, dar şi despre momentul critic din istoria României, după mineriada din 1990, când a fost numit ministru. Cum a evoluat Ministerul de Interne şi care sunt cauzele pentru care societatea românească post-decembristă încă se caută discutăm în această seară la emisiunea "Clujul în Realitate"", spune, pentru ziuadecj.ro, moderatorul Ciprian Aron.

Doru Viorel Ursu s-a născut în 1953 în Drobeta Turnu Severin şi a fost ministru de Interne între 16 iunie 1990 şi 16 octombrie 1991, în guvernul Petre Roman.

Comenteaza