PROMO Mircea Ionescu Quintus, în exclusivitate la Realitatea TV

PROMO Mircea Ionescu Quintus, în exclusivitate la Realitatea TV
Urmăriţi diseară la Realitatea TV Cluj un interviu cu un participant la demonstraţiile din 1946, arestat de cinci ori şi închis de două ori în lagăre.

Mircea Ionescu Quintus este invitatul lui Rareş Bogdan într-o emisiune specială la Realitatea TV Cluj, de la ora 23.  L-a avut mentor pe I. G. Duca, a primit sfaturi de la Nicolae Iorga, l-a botezat politic primul-ministru Gheorghe Tătărăscu, a fost la Canal, arestat de cinci ori, închis de două ori în lagărele ruseşti de unde a evadat, a participat la demonsrtaţia din 1946, a fost deputat în Parlamentul României după 1990, fost ministru al Justiţiei, fost preşedinte al PNL, a făcut parte din Comisia pentru realizarea Constituţiei din 1991 şi a fost propus membru al Curţii Constituţionale. Urmăriţi-l pe Mircea Ionescu Quintus în dialog cu Rareş Bogdan, în exclusivitate diseară la Realitatea TV.

Tot în această seară, de la ora 22, urmăriţi o ediţie specială cu doamne ale României, cu Irina Schroter, Sandra Pralong, Delia Nica, Mireille Rădoi şi Catinca Roman.

Comenteaza