PROMO - SECRETELE DIN SPATELE ATENTATULUI DEJUCAT ÎN 1 DECEMBRIE, Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21

PROMO - SECRETELE DIN SPATELE ATENTATULUI DEJUCAT ÎN 1 DECEMBRIE, Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21

SCRETELE DIN SPATELE ATENTATULUI DEJUCAT ÎN 1 DECEMBRIE // SIMILITUDINI CU UCIDEREA UNUI COPIL ÎN ATENTATUL DIN 1984, DE LA SF. GHEORGHE // GESTUL INCALIFICABIL AL AMBASADORULUI UNGARIEI // DEZVĂLUIRI DE ULTIMĂ ORĂ - „Jocuri de Putere"

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi, jurnalistii Oreste Teodorescu, Oana Stanciulescu, Marce Barbatei, Octavian Hoandra si Cozmin Puris, istoricul Florian Bichir, fostul sef al SRI Costin Georgescu, consilierul local din Targu Secuiesc Marcel Guruianu si alti oameni ai locului îţi aduc, în premieră, informaţii fierbinţi din dosarul tentativei de asasinat dejucat de agenţii statului de Ziua Naţională. Vei descoperi cât de mare este partea nevăzută a icebergului terorismului în România, cum a fost luat pe sus Beke Istvan Attila şi de ce i-a sfidat pe procurori, cine i-a promis protecţie şi cât de mare este reţeaua Mişcării „64 de Comitate" în România.

GREŞEALA FATALĂ A ATENTATORULUI, în exclusivitate la „Jocuri de Putere"!

Cine i-a interzis ambasadorului Ungariei la Bucureşti să participe la recepţia de Ziua Naţională a României, în exclusivitate la „Jocuri de Putere"!

TELEGRAMA care a încins Ambasada Ungariei în dimineaţa zilei de 1 Decembrie, în exclusivitate la „Jocuri de Putere"!

NU RATA similitudinile acestui dosar de terorism cu uciderea unui copil în atentatul din 1984, de la Sf. Gheorghe!

Numai astă seară la „Jocuri de Putere", alături de Rareş Bogdan şi cei mai oneşti jurnalişti de investigaţii din România, pe Realitatea TV si Realitatea FM.

Comenteaza