Proprietarii de apartamente, înşelaţi de un potenţial cumpărător. Vezi cum acţiona

Proprietarii de apartamente, înşelaţi de un potenţial cumpărător. Vezi cum acţiona
Mai mulţi proprietari de apartamente din Cluj-Napoca au fost jefuiţi în propria casă de o femeie care pretindea că este interesată de achiziţionarea imobilului respectiv.

O clujeancă de 53 de ani a fost prinsă de poliţişti, după ce timp de un an a sustras portofele cu bani, acte de identitate şi carduri, în timp ce viziona apartamente pe care aparent era interesată să le cumpere.

"În fapt, femeia s-a arătat interesată de achiziţionarea unui apartament şi, sub acest pretext, a făcut vizite, pe timp de zi, mai multor persoane vătămate, pentru vizionarea imobilelor. Aceasta, în perioada 2013- 2014, ar fi profitat de neatenţia proprietarilor şi ar fi sustras sume de bani sau portofele care conţineau bani, acte de identitate şi carduri, din genţile lăsate nesupravegheate în apartamente", a precizat, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

Prin această metodă au fost vătămate cinci persoane, prejudiciul cauzat fiind de 2.000 de lei. Faţă de femeie, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută de Codul Penal, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Comenteaza