Prostituatele vor fi folosite la deszăpezit

Prostituatele vor fi folosite la deszăpezit
Consilierii locali din Turda au decis ca prostituatele condamnate la muncă în folosul comunităţii vor lucra la deszăpezire.

Conform turdanews.ro, femeile condamnate pentru prostituţie ar putea fi implicate în acțiuni de deszăpezire și împrăștiere de material antiderapant, respectiv în acțiuni "de interes și utilitate publică în cadrul Primăriei". 

Consilierii au stabilit că persoanele condamnate la muncă în folosul comunității ar putea presta activități de curățare și întreținere a locurilor de agrement, a parcurilor, spațiilor verzi, cimitirelor, drumurilor și a altor terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului şi acțiuni de deszăpezire și împrăștiere material antiderapant.

De asemenea, aceste persoane ar putea presta activități în folosul grădinițelor, spitalelor, școlilor și a altor așezăminte social-culturale sau ar putea ajuta la curățarea și igienizarea malurilor și albiilor cursurilor de apă de pe raza municipiului. 

Organele judiciare pot da sentințe de condamnare la muncă în folosul comunității, în unele cazuri. În zonă, au existat și situații în care persoane care au fost cercetate pentru practicarea prostituției au ajuns să fie condamnate la muncă în folosul comunității.

Comenteaza