Foto Protest cu peste 100 de taximetriști la Primăria Cluj-Napoca. Cer majorarea tarifelor

Protest cu peste 100 de taximetriști la Primăria Cluj-Napoca. Cer majorarea tarifelor

Peste 100 de taximetrişti protestează, marţi, în curtea Primăriei Cluj-Napoca şi cer majorarea tarifelor, neschimbate de 6 ani.

Taximetriştii de la mai multe firme de taximetrie s-au adunat, marţi dimineaţă, în curtea Primăriei Cluj-Napoca, la intrarea în parking, cerând majorarea tarifelor care nu au mai fost modificate de 6 ani.

„Ne-am adunat în curtea Primăriei Cluj-Napoca, deoarece suntem nemulţumiţi de tergiversarea legată de majorarea tarifelor pe care o cerem. Noi vrem să se aprobe creşterea tarifelor pentru că nu au mai fost modificate de 6 ani. S-au depus toate documentele la Primărie, bazate pe calcule, vrem o majorare maximală de 3,39 de lei/km de la 2,25 lei/km cât este în prezent. Sperăm ca majorarea să fie aprobată marţi în şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca deşi viceprimarul Dan Tarcea ne-a spus că proiectul va intra în ultima şedinţă din acest an, undeva în 20 decembrie”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Ioan Pugna, unul dintre taximetrişti.

Acesta a precizat că taximetriştii vor rămâne în curtea Primăriei Cluj-Napoca până la şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca care începe la ora 14.00. În Cluj-Napoca funcţionează mai multe firme de taximetre, fiind eliberate de Primărie 2500 de licenţe de taxi.

Comenteaza