Protest la CJ Cluj faţă de exproprierile de la Aeroport

Protest la CJ Cluj faţă de exproprierile de la Aeroport
Proprietarii nemulţumiţi de preţul stabilit pentru exproprierile ce se fac în vederea extinderii Aeroportului vor protesta marţea viitoare în faţa Consiliului Judeţean Cluj.

Clujenii nemulţumiţi de decizia Consiliului Judeţean (CJ) Cluj privind despăgubirile pentru exproprierea terenurilor necesare extinderii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au înfiinţat Grupul de iniţiativă al proprietarilor Someşeni-Exproprieri-Aeroport şi anunţă proteste în stradă.
"Grupul de iniţiativă al proprietarilor Someşeni-Exproprieri-Aeroport anunţă pe această cale că marţi, în data de 09.07.2013, cu începere de la ora 14.45 vom organiza o manifestaţie de protest în faţa Consiliului Judeţean Cluj (calea Dorobanţilor), prin care locuitorii din Someşeni şi Apahida afectaţi de proiectul de extindere al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, îşi vor arăta nemulţumirile faţă de instituţiile statului care prin orice mijloace desconsideră dreptul fundamental la proprietate al cetăţeanului. Vom încerca să obţinem de la persoanele de decizie ale Consiliului Judeţean răspunsuri pertinente la problemele apărute cu ocazia acestui proiect: realizarea proiectului în etape : etapa I , etapa a II-a ,... etapa a N-a , situaţiile apărute prin care unii proprietari expropriaţi deja (prin etapa I sau II) nu mai au acces la alte terenuri ale lor (care vor fi expropriate în .. etapa a N-a) , SUBEVALUAREA ÎN MOD GROSOLAN a valorii
terenurilor noastre etc. Vom înainta către Consiliul Judeţean, Prefectură, Primărie şi alte instituţii abilitate un memoriu în care ne vom arăta nemulţumirile", a transmis pentru ZIUA de CLUJ Radu Rusu, reprezentant al Grupului de iniţiativă.

Organizatorii protestului au obţinut autorizaţie de la Primăria Cluj-Napoca pentru manifestaţie şi le transmite tuturor proprietarilor care se află în această situaţie să se alăture protestului.

Citeşte şi Preţul exproprierilor pentru pista aeroportului a sărit cu 4 milioane

 

Comenteaza